HTML

Kuckó Gyermekjóléti és Családsegitő Szolgálat

Kuckó Gyermekjóléti és Családsegitő Szolgálat hírei ,program aktualitása.

Friss topikok

Linkblog

Duna-mobil 2009 lábatlani állomás összefoglaló

2009.07.22. 12:58 :: Kuckó

Vidám napot tölthettek el a vakációzó gyerekek és ráérő szüleik csütörtökön a Gerenday-arborétum árnyas fái alatt.

Lábatlan | Vidám napot tölthettek el a vakációzó gyerekek és ráérő szüleik csütörtökön a Gerenday-arborétum árnyas fái alatt.

A sportos napon a bátrabbak természetesen kimerészkedtek az aszfaltra is, például, hogy KRESZ-versenyen kerékpározzanak, kosárlabdázzanak. Időben megérkezett a csocsó, majd a pingpongasztal, a drog ártalmaival foglalkozó totószelvények több tucatja is.

Az esemény házigazdája Az Esztergom-Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás anyagi támogatásával az Esztergom és Térsége Közbiztonságáért Alapítvány, a mikrotérségi feladatokat ellátó Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat és a Magyar Máltai Szeretszolgálat esztergomi szervezete volt. Közreműködőként segítette a nap sikerét az ÁNTSZ dorogi szervezete és a lábatlani polgárőrök csapata.

A kavalkád egyik legjobb pillanatait az ebéd jelentette. A gulyást az ötgyermekes családanya, Teiter Jánosné ízesítette fínomra. A palacsintákat az ügyesebbek maguk süthették meg. A nap a kistérségi társulás Duna-mobil elnevezésű programjának első eseménye volt. Folytatás július 23-án Bajóton, aztán 30-án Esztergomban, a kertvárosi Féja Géza Művelődési előtti területen.

Fenyvesi Károly

Forrás: www.kemma.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kucko.blog.hu/api/trackback/id/tr401260847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása