HTML

Kuckó Gyermekjóléti és Családsegitő Szolgálat

Kuckó Gyermekjóléti és Családsegitő Szolgálat hírei ,program aktualitása.

Friss topikok

Linkblog

Sérült gyermekek nyaraltatása

2010.09.15. 15:53 :: Kuckó

Sérült gyermekek üdültetése Miskolctapolcán

 

 

Az idei évben a Lábatlani KUCKÓ Gyermekjóléti -és Családsegítő Szolgálat Miskolctapolcára szervezett üdülést 8 különböző fogyatékkal élő kisgyermeknek és családjának 2010. augusztus 9-16-ig.

A szállást és az utazást  a Karitasz biztosította számunkra. Szállásunk a Miskolctapolcai Szent József  Otthon igényesen berendezett épületében volt .

Az üdülés további költségeire Bodrogai Ferenctől ,a Forest-Papír Kft Ügyvezetőjétől kaptunk anyagi támogatást, amit ezúttal is mégegyszer köszönünk!

 

Minden napra más-más programmal készültünk. Délelőttönkét és lefekvés előtt sosem maradt el a közös rajzolás, célbadobás, kisautózás és labdázás. A gyerekek nagyon örültek az új,  és speciális készségfejlesztő játékoknak, amiket kimondottan erre az alkalomra vásároltunk.

 

A meleg ebédünk Miskolcról érkezett minden délben  , viszont a reggeliket és a vacsorákat közösen készítettük, éppen úgy mint egy nagy CSALÁD!!!

 

A gyermekek többsége még soha nem volt nyaralni, ezért igyekeztünk minél színesebb programokkal gazdagítani élményeiket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kucko.blog.hu/api/trackback/id/tr782298282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása