HTML

Kuckó Gyermekjóléti és Családsegitő Szolgálat

Kuckó Gyermekjóléti és Családsegitő Szolgálat hírei ,program aktualitása.

Friss topikok

Linkblog

Örömautózáson vettünk részt a Hungaroringen

2011.06.03. 11:39 :: Kuckó

Örömautózáson vettünk részt a Hungaroringen

Idén is megrendezésre került a Örömautózás elnevezésű rendezvény, melyet négy éve lelkes autósportbarátok kezdeményeztek a gyógyíthatatlan betegségben elhunyt fiatal miskolci rallyrajongó Kléri Ádám emlékére. A rendezvényt beteg gyermekek számára hozták létre, melyet orvosaik „élményterápiaként” nagyon támogatnak, a kicsik pedig legalább egy napra elfeledhetik gondjukat, életre szóló élményeket szerezhetnek a versenyzők mellett. A rendezvény helyszíne a hazai autósport egyik fellegvára az F1-es Magyar Nagydíjnak is otthont adó Hungaroring. Az Örömautózás lehetőségére Pehely Balázs hívta fel a figyelmünket, és tájékoztatott a menetéről.

A Támogató Szolgálat kapcsolatban van sérült gyermekekkel, naponta szállítjuk őket  óvodába, iskolába. A gyerekek örültek, hogy ellátogathatnak a F1 helyszínére. A várakozás izgalmában sajnos többen lebetegedtek, ezért vasárnap 3 gyermek és három kísérő indult Mogyoródra. Az időjárás nem kedvezett nekünk, hűvös volt, itthon az eső is esett, de a pályát szerencsére elkerülte. Kedvesen fogadtak bennünket, a gyermekeket regisztrálták, kaptak egy kártyát a nyakukba, azzal vehették igénybe az ellátásokat (üdítő, pizza, sütemény, lego ajándékcsomag). 11 órakor kezdődött az autózás, ekkor lehetett beülni a rallyautókba, és kezdhették meg a körözést a gyerekek a versenyautók jobboldali ülésében. Nagy élmény volt a gyerekeknek, hogy Vettel, Hamilton, Alonso és a többi nagy autóversenyző nyomdokain körözhetnek a hazai versenyzők mellett.

 Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kucko.blog.hu/api/trackback/id/tr522953863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása